Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стаж "повезао" дописивањем нула

Bookmark and Share

31.08.2011. Извор: Танјуг

Службеник услужне агенције Н.Ђ од клијента узео 253.000 динара да му уплати за повезивање радног стажа, а уплатио 253 динара. Остатак уплате "поравнао" додавањем три нуле на оригиналној уплатници.

Стаж

Лесковачка полиција саопштила је данас да је Основном јавном тужилаштву поднела кривичну пријаву против Н.Ђ. (31) из Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела злоупотреба службеног положаја и фалсификовање службене исправе.

Н.Ђ, као одговорно лице агенције за секретарске и преводилачке послове, крајем јула месеца ове године, злоупотребио службени положај на тај начин што је од клијента примио новац у износу од 253.000 динара, како би обавио уплату на име повезивања радног стажа, по основу обављања пољопривредне делатности.

Наведени новац није уплатио на текући рачун Фонда ПИО, већ је исти задрржао са себе, а клијенту је дао уплатницу са фаслификованим садржајем, као доказ о изршеној уплати, на којој је дописао три нуле јер је том уплатницом извршио уплату на износ од 253 динара, прецизирано је у саопштењу.


Коментара: 0


#   полиција   злоупотреба службеног положаја
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима