Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Удавио дете у Подгорици, убио се у Бабушници

rssBookmark and Share

07.05.2011.

Горан Ристић (42) из Пирота убио се јутрос у породичној кући у селу Стрелац код Бабушнице. Према незваничним информацијама Ристић је у себе пуцао из ловачке пушке након што је синоћ у подгоричком насељу Доња Горица удавио свог десетогодишњег сина Јанка.

Удавио дете у Подгорици, убио се у Бабушници

Горан Ристић (42) синоћ задавио свог десетогодишњег сина у Подгорици, да би се данас убио у својој кући.

Ристић је синовљево тело после убиства сакрио испод кревета а затим прешао преко државне границе и побегао код оца на имање.

Чим је прешао границу он је телефоном позвао бившу супругу у Подгорици и рекао јој да је убио њиховог сина.

Несрећна жена је одмах контактирала црногорску полицију која је заједно са полицијом Србије лоцирала Ристића на имању у селу Стрелац.

Преговарачки тим МУП-а Србије послат је на захтев пиротске полиције јер је Ристић комшијама у селу најавио да ће се убити, што је и учинио пре њиховог доласка. Пиротски полицајци су га одмах лоцирали у његовој кући, али нису стигли да га ухапсе, јер је Ристић пуцао у себе из пушке у породичној кући, речено је “Вијестима” у полицији.

Подгоричке "Вијести" тврде да се ради о Горану Ристићу који је синоћ убио свог десет година старог сина у подгоричком насељу Доња Горица.

Више детаља ће биће познато после обдукције и извештаја патолога."Вијести" кажу да у полицији још не знају када је Ристић удавио дете јер је о томе обавестио своју бившу жену и сина из првог брака тек када је прешао црногорску границу.

"Вијести" незванично сазнају да би мотив убиства могао бити освета, јер Ристић није могао да прихвати развод са женом и одлуку суда да убијени дечак и кћеркица припадну мајци.

Његова супруга је из Зете, а живели су у изнајмљеном стану у Доњој Горици у којој је дете и убијено.

"Вијестима" је незванично речено у полицији да је Ристић, након што је убио сина, његово тело ставио испод кауча и прекрио крпама.

За време убиства и након њега, све док полиција није дошла јутрос око 8 сати у изнајмљено поткровље троспратнице у Доњој Горици, у суседној соби спавала је осмогодишња сестра несрећног дечака.



#   полиција   дете
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима