Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Udavio dete u Podgorici, ubio se u Babušnici

rssBookmark and Share

07.05.2011.

Goran Ristić (42) iz Pirota ubio se jutros u porodičnoj kući u selu Strelac kod Babušnice. Prema nezvaničnim informacijama Ristić je u sebe pucao iz lovačke puške nakon što je sinoć u podgoričkom naselju Donja Gorica udavio svog desetogodišnjeg sina Janka.

Udavio dete u Podgorici, ubio se u Babušnici

Goran Ristić (42) sinoć zadavio svog desetogodišnjeg sina u Podgorici, da bi se danas ubio u svojoj kući.

Ristić je sinovljevo telo posle ubistva sakrio ispod kreveta a zatim prešao preko državne granice i pobegao kod oca na imanje.

Čim je prešao granicu on je telefonom pozvao bivšu suprugu u Podgorici i rekao joj da je ubio njihovog sina.

Nesrećna žena je odmah kontaktirala crnogorsku policiju koja je zajedno sa policijom Srbije locirala Ristića na imanju u selu Strelac.

Pregovarački tim MUP-a Srbije poslat je na zahtev pirotske policije jer je Ristić komšijama u selu najavio da će se ubiti, što je i učinio pre njihovog dolaska. Pirotski policajci su ga odmah locirali u njegovoj kući, ali nisu stigli da ga uhapse, jer je Ristić pucao u sebe iz puške u porodičnoj kući, rečeno je “Vijestima” u policiji.

Podgoričke "Vijesti" tvrde da se radi o Goranu Ristiću koji je sinoć ubio svog deset godina starog sina u podgoričkom naselju Donja Gorica.

Više detalja će biće poznato posle obdukcije i izveštaja patologa."Vijesti" kažu da u policiji još ne znaju kada je Ristić udavio dete jer je o tome obavestio svoju bivšu ženu i sina iz prvog braka tek kada je prešao crnogorsku granicu.

"Vijesti" nezvanično saznaju da bi motiv ubistva mogao biti osveta, jer Ristić nije mogao da prihvati razvod sa ženom i odluku suda da ubijeni dečak i kćerkica pripadnu majci.

Njegova supruga je iz Zete, a živeli su u iznajmljenom stanu u Donjoj Gorici u kojoj je dete i ubijeno.

"Vijestima" je nezvanično rečeno u policiji da je Ristić, nakon što je ubio sina, njegovo telo stavio ispod kauča i prekrio krpama.

Za vreme ubistva i nakon njega, sve dok policija nije došla jutros oko 8 sati u iznajmljeno potkrovlje trospratnice u Donjoj Gorici, u susednoj sobi spavala je osmogodišnja sestra nesrećnog dečaka.



#   policija   dete
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima