Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен мушкарац који је у Лесковцу аутомобилом ударио бившу партнерку и ножем избо полицајца

rssBookmark and Share

Лесковац 25.11.2022. Танјуг, РТС

Двадесетседмогодишњи Ф. М. ухапшен је због сумње да је ножем два пута убо полицајца у раме, а затим аутомобилом ударио бившу партнерку, извештава Танјуг, преноси РТС.

Илустрација
Илустрација

Сумња се да је Ф. М. прексиноћ најпре два пута ножем у раме убо полицајца, који је поступао по позиву бивше партнерке Ф. М. да је он прати, а потом сео у свој аутомобил, ударио бившу партнерку и одвезао се у непознатом правцу.

Полицијска патрола га је уочила и покушала да заустави његов аутомобил, али Ф. М. се није зауставио, већ је бежећи, два пута прошао на црвено светло и на крају ударио у бетонску ограду, након чега је изашао из аутомобила и наставио да бежи, али га је полиција убрзо сустигла и ухапсила.

Овом приликом полицајац, бивша партнерка осумњиченог и осумњичени су задобили лаке телесне повреде.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати у ком року ће уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Такође, против њега ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

"Осумњиченом Ф. М. се на терет стављају кривична дела насиље у породици, изазивање опште опасности и напад на службено лице у вршењу службене дужности", саопштено је из Полицијске управе Лесковац. 

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Припадници МУП-а су ово хапшење спровели у сарадњи са специјализованом линијом рада Службе за сузбијање криминала Управе криминалистичке полиције.


#   Лесковац   супруга   нож   ПУ Лесковац   насиље над женама   партнер
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима