Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшени због дроге, шверца и крађе

rssBookmark and Share

21.03.2011. Извор: Танјуг

Александра П. (29) и Душана В. (29) привела је врањска полиција због неовлашћене производње и трговине наркотицима.

Ухапшени због дроге, шверца и крађе
ВРАЊЕ- Према саопштењу Полицијске управе у Врању, Александар П. је оптужен за производњу и диловање, а Душан В. за поседовање дроге. Полиција сумња да је Александар П. 18. марта у угоститељском објекту у Врању, у коме ради, продао Душану В. хероин у тежини од 45 грама који је полиција пронашла.

Истражни судија Вишег суда у Врању је Александру П. одредио притвор до месец дана, док је Душана В. пустио да се брани са слободе.

Такође, полиција у Прешеву привела је истражном судији Основног суда у Врању Суботичане Николу М. (47), Дејана М. (44) и Славка Д. (45) због сумње да су нелегално преко границе пребацивали илегалце.

У саопштењу је прецизирано да су они 18. марта ове године, након договора са непознатом особом у Прешевском селу Алиђерце, преузели својим такси возилима десет држављанина Туниса без пасоша, који су илегално прешли државну граници између Македоније и Србије, са циљем да их таксисти превезу до Суботице.

Истражни судија је Николи М. и Дејану М. одредио притвор до месец дана док је Славку Д. изрекао меру забране напуштања места боравишта и привременог одузимања докумената. Држављани Туниса су због недозвољеног преласка државне границе и незаконитог боравка у Републици Србији приведени судији Прекршајног суда у Прешеву, који им је изрекао казне затвора у трајању од десет дана, са мером удаљења из Србије на период од годину дана.

Истражном судији полиција је привела Данијела Љ. (22) и Миљана С. (23) из Врања осумњичене за тешку крађу. Полиција сумња да су они у ноћи између 3. и 4. марта обили једну продавницу у Врању, из које су украли техничку робу. Истражни судија је осумњиченима одредио притвор до месец дана, наведено је у саопштењу Полицијске управе у Врању.



#   полиција   истражни судија   8. март
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима