Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšeni zbog droge, šverca i krađe

rssBookmark and Share

21.03.2011. Izvor: Tanjug

Aleksandra P. (29) i Dušana V. (29) privela je vranjska policija zbog neovlašćene proizvodnje i trgovine narkoticima.

Uhapšeni zbog droge, šverca i krađe
VRANjE- Prema saopštenju Policijske uprave u Vranju, Aleksandar P. je optužen za proizvodnju i dilovanje, a Dušan V. za posedovanje droge. Policija sumnja da je Aleksandar P. 18. marta u ugostiteljskom objektu u Vranju, u kome radi, prodao Dušanu V. heroin u težini od 45 grama koji je policija pronašla.

Istražni sudija Višeg suda u Vranju je Aleksandru P. odredio pritvor do mesec dana, dok je Dušana V. pustio da se brani sa slobode.

Takođe, policija u Preševu privela je istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju Subotičane Nikolu M. (47), Dejana M. (44) i Slavka D. (45) zbog sumnje da su nelegalno preko granice prebacivali ilegalce.

U saopštenju je precizirano da su oni 18. marta ove godine, nakon dogovora sa nepoznatom osobom u Preševskom selu Aliđerce, preuzeli svojim taksi vozilima deset državljanina Tunisa bez pasoša, koji su ilegalno prešli državnu granici između Makedonije i Srbije, sa ciljem da ih taksisti prevezu do Subotice.

Istražni sudija je Nikoli M. i Dejanu M. odredio pritvor do mesec dana dok je Slavku D. izrekao meru zabrane napuštanja mesta boravišta i privremenog oduzimanja dokumenata. Državljani Tunisa su zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i nezakonitog boravka u Republici Srbiji privedeni sudiji Prekršajnog suda u Preševu, koji im je izrekao kazne zatvora u trajanju od deset dana, sa merom udaljenja iz Srbije na period od godinu dana.

Istražnom sudiji policija je privela Danijela Lj. (22) i Miljana S. (23) iz Vranja osumnjičene za tešku krađu. Policija sumnja da su oni u noći između 3. i 4. marta obili jednu prodavnicu u Vranju, iz koje su ukrali tehničku robu. Istražni sudija je osumnjičenima odredio pritvor do mesec dana, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Vranju.



#   policija   istražni sudija   8. mart
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima