Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Запаљена три комби возила

rssBookmark and Share

03.08.2011. Аутор Данило Коцић, Извор Јужне вести

Полиција је лишила слободе Н. Ј. (26) и Н. Ј. (30) из Ниша, који су запалили три комби возила и сумња се да су 16. јула у Земуну, на купалишту Лидо, противправно присвојили путничко возило марке "ланчија", којим су се довезли до Ниша и свакодневно неовлашћено користили за вожњу.

ЛЕСКОВАЦ -Украденим возилом су 23. јула у јутарњим часовима осумњичени су дошли у село Винарце у близини Лесковца, бензином полили и запалили три комби возила власништва оштећеног Б.С. паркирана у дворишту његове породичне куће. После паљења комби возила, њих двојица су украденим возилом побегли у правцу Ниша, али су због неприлагођене брзине кретања изазвали саобраћајну незгоду.

Са места незгоде су пешице отишли у Ниш, где их је полиција пронашла и лишила слободе. Приликом утврђивања идентитета, Н. Ј. је полицији на увид дао фалсификовану личну карту са лажним именом и презименом коју је користио у свакодневном животу. Н. Ј. од 2007. године налази у бекству од кад је за њим расписана централна потерница.

Полиција интензивно трага за лицем по чијем налогу су Н. Ј. и Н. Ј. запалили комби возила и оштећеном проузроковали велику материјалну штету.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима