Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zapaljena tri kombi vozila

rssBookmark and Share

03.08.2011. Autor Danilo Kocić, Izvor Južne vesti

Policija je lišila slobode N. J. (26) i N. J. (30) iz Niša, koji su zapalili tri kombi vozila i sumnja se da su 16. jula u Zemunu, na kupalištu Lido, protivpravno prisvojili putničko vozilo marke "lančija", kojim su se dovezli do Niša i svakodnevno neovlašćeno koristili za vožnju.

LESKOVAC -Ukradenim vozilom su 23. jula u jutarnjim časovima osumnjičeni su došli u selo Vinarce u blizini Leskovca, benzinom polili i zapalili tri kombi vozila vlasništva oštećenog B.S. parkirana u dvorištu njegove porodične kuće. Posle paljenja kombi vozila, njih dvojica su ukradenim vozilom pobegli u pravcu Niša, ali su zbog neprilagođene brzine kretanja izazvali saobraćajnu nezgodu.

Sa mesta nezgode su pešice otišli u Niš, gde ih je policija pronašla i lišila slobode. Prilikom utvrđivanja identiteta, N. J. je policiji na uvid dao falsifikovanu ličnu kartu sa lažnim imenom i prezimenom koju je koristio u svakodnevnom životu. N. J. od 2007. godine nalazi u bekstvu od kad je za njim raspisana centralna poternica.

Policija intenzivno traga za licem po čijem nalogu su N. J. i N. J. zapalili kombi vozila i oštećenom prouzrokovali veliku materijalnu štetu.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima