Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Живковић лажирао своје радно искуство због запослења у Канцеларији за младе?!

rssBookmark and Share

Ниш 26.11.2018. Јужна Србија Инфо

Како су потврдили у ПУ и Вишем јавном тужилаштву у Нишу, Стевану Живковићу шефу Канцеларије за младе, поред актуелног кривичног дела злоупотреба службеног положаја (прање паре), је придодата и кривична пријава за "фалсификовање документације".

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Живковићу се, након сумње да је злоупотребио службени положај, тачније у малверзацији од 1,8 милиона динара (прање новца), због чега је био у притвору, ставља на терет и кривично дело фалсификовање документације.

Он је, како се наводи у саопштењу, преко Кик бокс клуба "Наиссус" и Удружења "Омладински едукативни центар" обезбедио потврде да је код њих радио на пословима дипломираног правника, што му је било неопходно за запослење у Канцеларији за младе Града Ниша, односно то му је требало да формално испуни услов од три године искуства у струци. 


#   Ниш   Канцеларија за младе   оптужница   фалсификовање   виши суд   злоупотреба службеног положаја   кикбоксер   кик бокс   ПУ Ниш   Стеван Живковић   кривично дело   Едукациони центар   Кик бокс клуб Наиссус
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима