Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Булатовић: Лажне информације о нишком аеродрому штете грађанима

rssBookmark and Share

Ниш 06.05.2018. Јужна Србија Инфо

Тенденциозно пласирање лажних информација о непродужавању уговора о раду за 35 радника нишког аеродрома јасно потврђује да они који овакве информације пласирају имају намеру да дискредитују одлуке руководства града и државе које се доносе у интересу грађана, рекао је градоначелник Ниша Дарко Булатовић гостујући у емисији Добар дан Нишке телевизије.

Он је потврдио да је добијање сагласности за продужење уговора за раднике ЈП Аеродром „Константин Велики“ али и за многе друге раднике нишких ЈКП и Градске управе, уобичајена процедура која се спроводи од 2014. године и никада раније није било проблема. Нејасно је из ког су разлога “појединци” са нишког аеродрома управо у овом моменту јавности дали нетачне информације, посебно ако се зна да је у јануару ово предузеће било у истој ситуацији будући да је писано обавештење о одлуци Владине комисије да се истим радницима продуже уговори, дошло 9 дана након доношења одлуке у Београду.

Градоначелник је нагласио да је након објављивања наведених дезинформација Кабинет градоначелника демантовао исте како би грађани имали потпуне и тачне информације, добијене од релевантних институција. Булатовић је истакао да ни једним потезом Града функционисање Аеродрома „Константин Велики“ није и неће бити угрожено и поручио да пословодство ни једног градског предузећа, па ни аеродрома није изнад интереса Града Ниша, који ће и у наредном периоду, заједно са Владом Републике Србије и председником државе, улагати максималне напоре како би се створили потенцијали за још интензивнији развој нишке ваздушне луке.


#   Ниш   Влада Републике Србије   аеродром   Дарко Булатовић   саопштење
@Vlada_SR @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима