Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Куршумлија добија „Парк Топличког устанка“

rssBookmark and Share

Куршумлија 25.05.2017. Јужна Србија Инфо

Општинска управа општине Куршумлија, одељење за привреду и локални економски развој објављује јавну презентацију урбанистичког пројекта за потребе урбанистичко-архитектонске разраде ужег центра града „Парк Топличког устанка“.

Куршумлија добија „Парк Топличког устанка“

Јавна презентација се организује у периоду од 24 до 30. маја 2017. године у просторијама Општинске управе Општине Куршумлија.

Сва заинтересована правна и физичка лица у току трајања јавне презентације могу да изврше увид у Урбанистички пројекат електронским путем на: http://kursumlija.org/javna-prezentacija-urbanistickog-projekta-uzeg-centra-kursumlije/, или на презентацијама које ће бити одржане у Скупштинској сали Општине Куршумлија у среду 24. маја са почетком у 12 часова и у понедељак 29. маја 2017. године са почетком у 12 часова.

Позивају се  сва заинтересована лица да у току трајања јавне презентације доставе своје примедбе и сугестије у писаном облику Одељењу за привреду и локални економски развој, закључно са 30.05.2017. године.

Заинтересованим лицима ближе информације и потребна стручна помоћ биће пружена у Одељењу за  привреду  и локални економски развој, канцеларија број 25, лично или путем телефона 027/381-402, локал 124, у времену од 10 до 14 часова.


#   Куршумлија   репрезентација   урбанизам   физичка лица   Парк Топличког устанка
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима