Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пријем грађана: Инфраструктура и даље "болно" питање", али стижу и нове идеје и иницијативе од Нишлија

rssBookmark and Share

Ниш 21.06.2022. Јужна Србија Инфо

Сваки пријем грађана доноси нова сазнања, грађани долазе са идејама, као и са захтевима за решавање питања уређења појединих делова града и туристичких локација, оценила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски током одржавања још једног пријема за грађане који су затражили разговор са њом и њеним сарадницима.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

О њиховим иницијативама ћемо разговарати у припреми нацрта буџета за наредну годину и покушаћемо да неке од тих предлога реализујемо. Сваки пријем прате захтеви за комуналну и путну инфраструктуру, решавање имовинских односа, озакоњење објеката, навела је она.

Према њеним речима, грађани са прошлог пријема су задовољни, јер су испуњени њихови реални захтеве и најбоља решења се проналазе када се сретнемо лично, видимо чија је надлежност за поступање и када смо у могућности да одмах реагујемо.

Градска већница за културу и туризам Адриана Анастасов навела је да су грађани дошли са конкретним иницијативама и предлозима. Долазе на разговор припремљени и то је напредак у грађанском активизму, оценила је она.

Вршилац дужности начелника Градске управе за имовину и одрживи развој Милан Николић напоменуо је да су захтеви за решавање имовинско-правних питања чести, као и да поступак није једноставан и да захтева време.

 
 


#   Ниш   туризам   Драгана Сотировски   инфраструктура   пријем грађана
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима