Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Биљић ДЈБ: Победа на београдским изборима сигурно изазива "домино" ефекат у целој Србији!

Bookmark and Share

Београд 10.02.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Данас је у београдском хотелу "Метропол" одржана редовна Скупштина странке "Доста је било".

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Уз познати слоган "Да ови оду, да се они не врате", смењивали су се говорници у првом, отвореном делу седнице, чија је пажња углавном била посвећена предстојећим изборима у Београду и Бору. 

Фото: Јужна Србија

Председник ДЈБ Саша Радуловић у свом говору, је истакао важност несарадње са Српском напредном странком, након београдских избора, очекујућу не само двоцифрен резултат, већ и победу, јер како је рекао "суштинске и искрене опозиције актуелној власти нема, већ је то само још један покушај да се "они" врате на власт и докраду оно што нису успели, алудирајући на Ђиласа, Шапића и остале... 

Радуловић се у свом излагању осврнуо и на предизборну сарадњу са покретом "Двери", објашњавајући да баш злуради коментари позиције, потврђују да заједнички принципи засновани на поштењу који превезилазе програмске разлике, показују да је тренутна влст у "страху" од ове коалиције.

Биљић (ДЈБ), Фото: Јужна Србија

Први човек на листи ДЈБ за београдске изборе Војин Биљић, изјавио је за Јужну Србију Инфо, да је основни циљ долазак на власт у престоници, како би ствари почеле суштински и системски да се мењају, а да ће победа у Београду изазавати "домино" ефекат у целој земљи.

Биљић је похвалио ГрО ДЈБ у Нишу за до сада невиђену акцију коју је нишки Одбор спровео, односно конкурс за места у надзорним одборима и препуштање грађанима, који немају никакве везе са политиком.

Фото: Јужна Србија

Данашњој скупштини присуствовао је и велики број чланова ДЈБ из Ниша и југа Србије..


#   Београд   Јужна Србија регион   избори   Саша Радуловић   Двери   Доста је било   Војин Биљић
@SasaRadulovich @SPDveri @DostaJeBilo @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима