Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Biljić DJB: Pobeda na beogradskim izborima sigurno izaziva "domino" efekat u celoj Srbiji!

Bookmark and Share

Beograd 10.02.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Danas je u beogradskom hotelu "Metropol" održana redovna Skupština stranke "Dosta je bilo".

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Uz poznati slogan "Da ovi odu, da se oni ne vrate", smenjivali su se govornici u prvom, otvorenom delu sednice, čija je pažnja uglavnom bila posvećena predstojećim izborima u Beogradu i Boru. 

Foto: Južna Srbija

Predsednik DJB Saša Radulović u svom govoru, je istakao važnost nesaradnje sa Srpskom naprednom strankom, nakon beogradskih izbora, očekujuću ne samo dvocifren rezultat, već i pobedu, jer kako je rekao "suštinske i iskrene opozicije aktuelnoj vlasti nema, već je to samo još jedan pokušaj da se "oni" vrate na vlast i dokradu ono što nisu uspeli, aludirajući na Đilasa, Šapića i ostale... 

Radulović se u svom izlaganju osvrnuo i na predizbornu saradnju sa pokretom "Dveri", objašnjavajući da baš zluradi komentari pozicije, potvrđuju da zajednički principi zasnovani na poštenju koji prevezilaze programske razlike, pokazuju da je trenutna vlst u "strahu" od ove koalicije.

Biljić (DJB), Foto: Južna Srbija

Prvi čovek na listi DJB za beogradske izbore Vojin Biljić, izjavio je za Južnu Srbiju Info, da je osnovni cilj dolazak na vlast u prestonici, kako bi stvari počele suštinski i sistemski da se menjaju, a da će pobeda u Beogradu izazavati "domino" efekat u celoj zemlji.

Biljić je pohvalio GrO DJB u Nišu za do sada neviđenu akciju koju je niški Odbor sproveo, odnosno konkurs za mesta u nadzornim odborima i prepuštanje građanima, koji nemaju nikakve veze sa politikom.

Foto: Južna Srbija

Današnjoj skupštini prisustvovao je i veliki broj članova DJB iz Niša i juga Srbije..

Komentara: 0


#   Beograd   Južna Srbija region   izbori   Saša Radulović   Dveri   Dosta je bilo   Vojin Biljić
@SasaRadulovich @SPDveri @DostaJeBilo @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}