Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radulović: "Tragičan cirkus" na niškim ulicama nestaće nakon smene aktuelne vlasti!

rssBookmark and Share

24.12.2017. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Juče je u Centru Sava održana konvencija stranke "Dosta je bilo", na kojoj su predstavljeni nosioci predstojeće kampanje za beogradske izbore, čiji će rezultati, po mišljenju analitičara preneti političku atmosferu na celu zemlju.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Tom prilikom lider stranke "Dosta je bilo" Saša Radulović, dao je eksluzivnu izjavu za portal Južna Srbija Info.

"Zašto bi se opozicija ujedinjavala, nema potrebe za spajanjem nečeg što je nespojivo", rekao je Raulović i dodao "da je cilj svih izbora promena režima, a udruživanje ovakve opozicije bi bilo kontraproduktivno, jer među "zdravim" glasačima ima puno onih koji neće dadti svoj glas onima koji su imali šansu pre pet i više godina".

Upitan da prokomentariše, aktuelna dešavanja na niškim ulicama, paljenje atomobila funkcionerima i građanima, Radulović kaže "da red i poredak neće doći sam od sebe i da Nišlije zaslužuju dobru vlast za koju moraju da se izbore na demokratski način, a da je "cirkus" u Nišu samo preneta slika i prilika centralne naprednjačke vlasti.

On dodaje, da će smena vlasti nakon beogradskih izbora, zasigurno uticati po "domino" sistemu i na ostali deo zemlje.

Opširnije o programu "Dosta je bilo", ciljevima, uskoro u razgovoru sa Sašom Radulovićm.


#   Južna Srbija region   izbori   Saša Radulović   Južna Srbija Info   lokalna samouprava   paljenje automobila   smena vlasti   Dosta je bilo
@SasaRadulovich @juznasrbija @DostaJeBilo @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima