Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Цена у дечјем одмаралишту "Дивљана" већа него повратна авио-карта!

rssBookmark and Share

13.06.2016. Јужна Србија Инфо

Цена вишедневног аранжмана у овом одмаралишту виша од цене повратних авионских карата до разних дестинација широм Европе, на пример Дизелдорфа или Дортмунда, каже Бранислав Јовановић.

"Никада није било мање корисника услуга дечјег одмаралишта "Дивљана" него данас јер је цена  вишедневног аранжмана у овом одмаралишту виша од цене повратних авионских карата до разних дестинација широм Европе, на пример Дизелдорфа, Дортмунда, итд..", каже Бранислав Јовановић, председник нишког одбора Народног покрета Србије. 

Он наглашава да у овој установи нема плата и то је критеријум за успех челника Града.

"Уз напомену да је рачун ове установе био у блокади у време када је на њеном челу био директор из друге политичке опције", објашњава Јовановић.

Он каже да је човек који је увесељавао српску јавност у више наврата својим изјавама постао директор „Дивљане“ пре годину дана, а да је преко ноћи проглашен најбољим директором иако је дочекао тек једну групу гостију из градске установе „Мара“.

"Индикативно је што је, по казивању заменика градоначелника, из буџета Града овај директор добио 30.000.000 динара за функционисање ове установе, а чули смо како се радници жале на једној нишкој телевизији у јутарњем програму да су за тај период примили само 15.000 динара", тврди први човек нишког НПС-а.

Јовановић истиче да „Дивљана" има и велике трошкове за адвоката кога су ангажовали,  иако имају своје стручне службе, а друга јавна предузећа су, како каже, била критикована од стране челника Града због ангажовања адвоката. 

Јовановић на крају додаје:

„Директор ове установе је и јавно похваљен од стране заменика градоначелника, а ко и не би кад добије 30.000.000 динара из буџета Града. Да ли је похваљен због стручности и способности или због куповине котла за „Дивљану“, што ће можда бити и нова афера, остаје нам да видимо. Зна се ко се бави пословима са котловима из градске власти.“


#   јавна предузећа   Бранислав Јовановић   НПС Народни покрет Србије   Дивљана дечје одмаралиште
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима