Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: Долазак миграната наставак пропасти Дивљане

rssBookmark and Share

08.11.2016. Јужна Србија Инфо

"Још пре пар месеци сам упозоравао на брзу пропаст дечије установе "Дивљана" и поред уверавања тадашње локалне власти да ће генијалним кадровским решењем решити све проблеме" изјавио је, између осталог, Бранислав Јовановић.

Јовановић: Долазак миграната наставак пропасти Дивљане

Овако ће, ако се не спречи долазак миграната, ''Дивљана'' уместо симбола одмора и рекреације наше деце бити симбол телесних ваши и шуге'', каже Бранислав Јовановић, председник нишког одбора Народног покрета Србије.

Он подсећа да је већ указивао на горуће проблеме и почетак краја ''Дивљане'' што због лошег кадровског решења, што због личних интереса директора по школама које је поставила претходна локална власт.

''Непојмљиво је да се није нашла економска рачуница и поред регресираних и ниских цена боравка и ванпансионске понуде, нпр. цена сока у ''Дивљани" 30 динара, а на Копаонику 200 динара'', истиче Јовановић и наставља:

''Такође желим да обавестим нишку јавност да је "Дивљана у претходних десет година док сам ја учествовао у власти у два наврата комплетно реконструисана са пратећим садржајима." 

Јовановић каже и да је доказ бачених пара у овом одмаралишту 30.000.000 динара које су уплаћене на рачун на име опоравка "Дивљане'' као и читав списак поправки инсталација и котлова којима се "стручњак" директор бавио без дана искуства на тим пословима у чему га је подржавао бивши заменик градоначелника. 

''Уместо да претходна градска власт то уради уз помоћ Рпублике, ако су већ одлучили, они су све радили на уштрб градског буџета. За све за шта су се ухватили бивши градски челници то су и упропастили. Па, није ни чудо што је, по казивају премијера, дубиоза у буџету 50.000.000 евра. Надам се да неће ваљда господин Перишић и господин Славковић бити награђени новим функцијама у граду и поред штеточинског деловања тог двојца на челу са њиховим кормиларом који је познатији јавности и као чувени владар из сенке, а који је у Нишу између осталог био задужен и за изборну крађу, па су осванули и транспаренти на ту тему," закључује Јовановић и додаје:

"Владара из сенке који је заправо водио град најбоље је описао господин Славковић у свом емотивном и опроштајном обраћњу нишкој јавности. Све ово говорим због садашње локалне власти јер паметан се учи на туђим грешкама." 


#   Бранислав Јовановић   мигранти   градска власт   НПС Народни покрет Србије   Дивљана дечје одмаралиште
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима