Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чланови ДС и УРС нису приморани да чисте град

rssBookmark and Share

Куршумлија 23.08.2012. Autor :Agencija TANJUG

Заменик председника општине Куршумлија Јовица Ђиновић изјавио је данас да чланови Демократске странке и Уједињених региона Србије нису присиљени на принудни комунални рад у том граду.

Чланови ДС и УРС нису приморани да чисте град

Према његовим речима, чланови и симпатизери ДС и УРС у Куршумлији ових дана добровољно чисте свој град и на то их нико није присилио.

Ђиновић је казао да се нико од радника ниједног тренутка није жалио општини.

Секретар Српске напредне странке у Куршумлији Виолета Јаковљевић рекла је Танјугу да је реч о радницима које је претходна власт запослила по партијској основи.

"Ових дана комплетно општинско руководство укључиће се у акцију чишћења града", казала је Јаковљевић.

Она је истакла да и сада међу радницима који обављају комуналне послове и раде на чишћењу града има и чланова Српске напредне странке (СНС), која је на власти у Куршумлији са Демократском странком Србије (ДСС).

Потпредседница ДС Јелена Триван осудила јуче понашање челника општине Куршумлија због тога што су , како каже , чланове ДС и УРС присилили на принудни комунални рад.

"Чланови и симпатизери ДС-а и УРС-а у Куршумлији су ових дана присиљени да чисте град, да обављају послове на којима нису запослени и без икаквог решења, систематизације или правног акта раде послове намењене понижавању и угрожавању људског достојанства", изјавила је Триван.

Чланови ДС и УРС казали су раније како су послати да чисте град јер су у опозицији, а такве оптужбе одбацио је Вучко Савић, бригадир радне јединице за уређење града, дугогодишњи одборник Српске радикалне странке.


#   Куршумлија   ДС   УРС   Виолета Јаковљевић   Јелена Триван
@demokrate @regionisrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима