Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Цветановић: Жеље Врањанаца су нереалне

rssBookmark and Share

Лесковац 25.03.2015. Југмедиа, Јужна Србија Инфо

Лесковачки градоначелник Горан Цветановић оценио је да су нереалне жеље Врањанаца о пресељењу управа неких државних служби из Лесковца у Врање.

Цветановић: Жеље Врањанаца су нереалне

„Њихове приче и жеље су једно, а реалност сасвим друго“, казао је Цветановић у изјави Југмедии.

Сем управе Државне безбедности, ни једна служба није пресељена у Врање, нити се о томе размишља, тврди.

„То ће бити исто као са Трговинском судом, који је требао да се пресели пре неких 15 година, за који смо изградили једну од најлепших зграда у Лесковцу“, истиче.

Жеље Врањанаца о пресељењу Трговинског суда, школске и полицијске управе и наговештаја доминације над Лесковцем, повезује са привредним проблемима у граду под Пржаром.

„Они имају проблем с великим компанијама попут Коштане, Симпа и другим фабрикама са великим бројем радника који су, као гиганти, запали у тешкоће. Ми смо те проблеме решили. Имамо средња и мала предузећа, предузећа која су флексибилна и која опстају на тржишту и за разлику од њих немамо социјалне немире какве они имају“, истиче лесковачки градоначелник Горан Цветановић.

На могућност пресељења управа државних служби у Врање месецима упозорава Удружење грађана Покрет правда и развој из Лесковца, захтевајући од градоначелника Цветановића да заштити интересе града и Лесковчана који раде у тим службама.

 


#   Лесковац   Врање   Горан Цветановић   Удружење грађана   Трговински суд   институције     Покрет правда
@CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима