Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Cvetanović: Želje Vranjanaca su nerealne

rssBookmark and Share

Leskovac 25.03.2015. Jugmedia, Južna Srbija Info

Leskovački gradonačelnik Goran Cvetanović ocenio je da su nerealne želje Vranjanaca o preseljenju uprava nekih državnih službi iz Leskovca u Vranje.

Cvetanović: Želje Vranjanaca su nerealne

„Njihove priče i želje su jedno, a realnost sasvim drugo“, kazao je Cvetanović u izjavi Jugmedii.

Sem uprave Državne bezbednosti, ni jedna služba nije preseljena u Vranje, niti se o tome razmišlja, tvrdi.

„To će biti isto kao sa Trgovinskom sudom, koji je trebao da se preseli pre nekih 15 godina, za koji smo izgradili jednu od najlepših zgrada u Leskovcu“, ističe.

Želje Vranjanaca o preseljenju Trgovinskog suda, školske i policijske uprave i nagoveštaja dominacije nad Leskovcem, povezuje sa privrednim problemima u gradu pod Pržarom.

„Oni imaju problem s velikim kompanijama poput Koštane, Simpa i drugim fabrikama sa velikim brojem radnika koji su, kao giganti, zapali u teškoće. Mi smo te probleme rešili. Imamo srednja i mala preduzeća, preduzeća koja su fleksibilna i koja opstaju na tržištu i za razliku od njih nemamo socijalne nemire kakve oni imaju“, ističe leskovački gradonačelnik Goran Cvetanović.

Na mogućnost preseljenja uprava državnih službi u Vranje mesecima upozorava Udruženje građana Pokret pravda i razvoj iz Leskovca, zahtevajući od gradonačelnika Cvetanovića da zaštiti interese grada i Leskovčana koji rade u tim službama.

 


#   Leskovac   Vranje   Goran Cvetanović   Udruženje građana   Trgovinski sud   institucije     Pokret pravda
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima