Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дачић и Бекута на прослави 25 година врањског СПС-а

rssBookmark and Share

Врање 12.10.2015.

Прославу поводом 25. рођендана Социјалистичке партије Србије у Врању, 16. октобра, увеличаће председник социјалиста Ивица Дачић, а да спектакл буде потпунији гостоваће Ана Бекута.

Дачић и Бекута на прослави 25 година врањског СПС-а

Прославу јубилеја врањских социјалиста, који су четврт века на власти у граду под Пржаром, увеселиће фолк дива Ана Бекута, најавио је данас Зоран Антић, лидер СПС- а и градоначелник Врања.

На отвореном дану за медије, Антић је направио кратку ретроспективу рада социјалиста од 16. септембра 1990. године до данас и оценио да ће прослава јубилеја бити велики социјалистички "фемили деј", преноси агенција Југ Медиа.

Он је позвао присталице, чланове и функционере да присуствују овом спектаклу.

Према тврдњама ОК радија, социјалисти ће 25. годишњицу формирања одбора СПС-а у Врању прославити и у присуству свог председника Ивице Дачића.

Дачић је најавио долазак у Врање на велику прославу која ће бити одржана у Спортској хали, уз присуство једне од највећих естрадних звезда у Србији.

Ивица Дачић у Врању, фото ОК Радио

Врањски одбор на челу са Зораном Антићем, али и сурдулички, на челу са Новицом Тончевим, инсистирали су на Дачићевом присуству, што изгледа централа својим најјачим одборима у земљи није могла да одбије. И Антић, а нарочито Тончев, очекивали су место потпредседника СПС-а, а како до тога није дошло, најмање што Дачић може да учини је да подржи овдашње социјалисте у данима њихове велике прославе. Прошле године спекулисало се да ће у Спортску халу да дође Светлана Цеца Ражнатовић, али се то није остварило, пише на порталу врањског ОК радија.


#   Врање   СПС   Зоран Антић   Ивица Дачић   Ана Бекута   ОК Радио
@socijalisti @DacicIvica @okradio_rs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима