Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Др Драган Милић тражи смену деканице Медицинског факултета у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 26.05.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Др Драган Милић, носилац листе "Група грађана Др Драган Милић", изнео је оштре критике на рачун деканице Медицинског факултета у Нишу, Добриле Станковић Ђорђевић, захтевајући њеном хитну смену због наводног кршења закона и политичког мешања у рад ове институције.

Фото: Др Драган Милић Фејсбук
Фото: Др Драган Милић Фејсбук

Осим тога, Милић је јавно осудио претње упућене Ђорђу Станковићу, кандидату за градоначелника испред Коалиције Бирамо Ниш.

Сукоб између Др. Милића и деканице Медицинског факултета ескалирао је након што је Милић остао без посла на факултету, а тврди да је разлог томе недовршени изборни процес за његов избор у звање редовног професора. Он оптужује деканицу да је продужила радни однос колегама иако је добила упозорење просветне инспекције да то не чини.

Осим тога, Милић је јавно осудио претње које су упућене Ђорђу Станковићу, истакнутом кандидату за градоначелника Ниша. Позвао је полицију да хитно испита овај случај и пронађе одговорне, наглашавајући да је важно очувати слободу изражавања и изборни процес без страха од насиља или претњи.

Ове оптужбе долазе уочи локалних избора у Нишу, додатно компликујући политичку атмосферу у граду. Др. Милић истиче да ће његова група грађана наставити борбу за правду и транспарентност у локалној управи, али истовремено наглашава да неће подржавати реваншизам или насиље. Очекује се да ће овај сукоб изазвати даље политичке полемике и реакције у наредним данима.


#   Ниш   Драган Милић   Група грађана Др Драган Милић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима