Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Кредити које Ниш узима, намењени исплатама зарада и хонорара функционера!?

rssBookmark and Share

Ниш 06.02.2016. Јужна Србија Инфо

Демократска странка, као ни грађанке и грађани Ниша заиста не виде да су приоритети СНС, инфраструктурни пројекти, довођење инвеститора и отварање нових радних места, стоји између осталог у саопштењу Градског одбора Демократске странке у Нишу.

Саопштење преносимо у целости

Демократска странка, као ни грађанке и  грађани Ниша заиста не виде да су приоритети СНС, инфраструктурни пројекти, довођење инвеститора и отварање нових радних места. У време власти СНС ниједан значајан инфраструктурни пројекат није реалиозован, ниједан инвеститор није дошао, нема отворених нових радних места, ако не рачунамо радна места на коме су запошљени чланови СНС у јавном сектору.

Кредити који су узимани у време када је ДС са својим коалиционим партнерима управљала градом су узимани управо за инфраструктурне пројекте а кредити које узима град Ниш у време власти СНС су изгледа намењени исплатама зарада и хонорара функционера и прекобројно запослених страначких активиста СНС. У извештају ДРИ се јасно види „способност“ у трошењу новца грађана Ниша.

Демократска странка, док је управљала градом никада није имала проблем са кворумом у скупштини града, нити се ограђивала од ставова изречених за скупштинском говорницом од стране чланова њене одборничке групе у Скупштини града.

Програм ДС на републичком нивоу је прадстављен и јавно доступан за разлику од програма СНС а Програм развоја града Ниша који ће ДС реализовати након избора ће врло брзо бити представљен грађанима Ниша. Програм развоја града Ниша који је усвојен од стране Скупштине града Ниша 2014. године, и који је предложила СНС је претворен у „програм назадовања града“, јер програм који предвиђа 285(?!) пројеката у једној години, није чак ни „списак лепих жеља“ а камоли озбиљан програм.изборима. Јер Ниш заслужује боље!

 Градски одбор ДС Ниш


#   Ниш   ДС   СНС   радна места   саопштење   Градски одбор
@demokrate @sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима