Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Двери Ниш: Непознати починиоци током ноћи скинули и однели табле са називом и логоом странке

rssBookmark and Share

Ниш 03.12.2022. Јужна Србија Инфо

Канцеларија народног посланика, председника ГрО Двери Ниш и потпредседника Српског покрета Двери проф. др Тамаре Миленковић Керковић, у строгом центру Ниша у ул. Светозара Марковића бр.24 по други пут, од када је у августу месецу отворена, нападнута је од стране непознатих лица, пише у саопштењу ДВЕРИ НИШ достављеном медијима.

Двери Ниш: Непознати починиоци током ноћи скинули и однели табле са називом и логоом странке

Саопштење преносимо у целости

Овога пута су скинуте и однете табле са називом и логоом странке са фасаде зграде у којој се налази канцеларија Двери Ниш, као и табла са фотографијама народних посланика Бошка Обрадовића и Тамаре Миленковић Керковић, председника и потпредседника Српског покрета Двери. За овај ноћашњи напад су непознатим починиоцима биле неопходне и мердевине и алат што значи да није могуће да су могли то непримећено да ураде у најпрометнијем делу града.

С обзиром да је ово други пут да је у року од три месеца од отварања канцеларије Двери Ниш и Народног посланика извршен напад, јасно је да се на овај начин упућује отворена ПРЕТЊА опозиционом раду Двери Ниш и народном посланику проф. др Тамари Миленковић Керковић због њеног опозиционог рада у Народној скупштини Републике Србије. Како је сваки Народни посланик представник целокупног народа, овај напад представља напад на суверено тело нације и мора бити најоштрије кажњен. Овакав чин недопустив је у било којој држави.

Захтевамо од МУП-а и градске власти да ХИТНО пронађу и казне починиоце овог кривичног дела и обезбеде Канцеларију народног посланика и заштите простор парламентарне странке Двери од напада на имовину и безбедност. Секретар Градске организације Двери Ниш која је свакодневно у канцеларији се након свих ових поновљених напада на простор странке осећа небезбедно и угрожено.

Двери Ниш овакви и поновљени силеџијски напади сигурно неће уплашити и спречити у борби против локалне власти СНС-а, која већ десет година наставља са уништењем урбаног, културног и привредног идентитета Града и економским упропашћавањем Нишлија. Ако неко мисли да ће на овај начин да спречи рад Двери Ниш и народног посланика Тамаре Миленковић Керковић у борби за Ниш, озбиљно се варају. Наставићемо још жешће. Тек смо почели.


#   Ниш   вандали   Двери   канцеларија   Тамара Керковић
@SPDveri @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима