Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јединствена Србија: Исправна одлука што смо изашли самостално на изборе у Врању

rssBookmark and Share

Врање 21.09.2016. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Једниствене Србије издао је саопштење медијима, поводом обележавања шест година рада и постојања у Врању, у ком се истиче оправданост самосталног изласка на локалне изборе у том граду.

Јединствена Србија: Исправна одлука што смо изашли самостално на изборе у Врању

Испоставило се да је одлука да самостално изађемо на априлске изборе била права, јер су грађани Врања показали да им је потребна политика какву у Јагодини води Драган Марковић Палма. Сада смо део владајуће већине и настављамо борбу коју смо давно започели. Борбу за бољи живот свих грађана, стоји у саопштењу Градског одбора Јединствене Србије у Врању.

Наше виђење развоја Врања огледа се пре свега у отварању нових радних места. У том делу нас чека успех, јер сте сведоци да смо од нашег председника Драгана Марковића Палме добили обећање да ће до краја мандата довести једног инвеститора у Врање.

То што смо део локалне власти искористићемо да помогнемо развој пољопривреде и приватног сектора. Жеља нам је, као што смо говороли и током предизборне кампање, да улажемо у пољипривреду, обезбедимо пољопривредним произвођачима боље услове и сачувамо сеоска домаћинства и живот на селу. Залагаћемо се да заживи револвинг фонд путем којег ће пољопривредници узимати кредите за обнову засада или куповину пољопривредних машина, а кредите враћати продајом робе коју произведу.

Несмемо да изоставимо ни борбу против беле куге јер је Јединствена Србија управо по томе препознатљива. Као Јагодина и Врање мора да помогне родитељим са троје и више деце до њиховог пунолетства. Посао морамо обезбедити жртвама породичног насиља и морамо се борити да изједначимо статус родитеља деце ометене у развоју са родитељима хранитељима.

Градски одбор Јединствене Србије у Врању свакодневно јача. Наша прича је препознатљива и реална. Наша прича је домаћинска. Врање ће постати индустријски град који ће парирати Јагодини, стоји у саопштењу Јединствене Србије.

Коментара: 0


#   Врање   саопштење   Градски одбор   Драган Марковић   Драган Марковић Палма   Јединствена Србија   избори 2016   сеоска домаћинства   Драгана Марковић
@JS_domacinski @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима