Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jedinstvena Srbija: Ispravna odluka što smo izašli samostalno na izbore u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 21.09.2016. Južna Srbija Info

Gradski odbor Jednistvene Srbije izdao je saopštenje medijima, povodom obeležavanja šest godina rada i postojanja u Vranju, u kom se ističe opravdanost samostalnog izlaska na lokalne izbore u tom gradu.

Jedinstvena Srbija: Ispravna odluka što smo izašli samostalno na izbore u Vranju

Ispostavilo se da je odluka da samostalno izađemo na aprilske izbore bila prava, jer su građani Vranja pokazali da im je potrebna politika kakvu u Jagodini vodi Dragan Marković Palma. Sada smo deo vladajuće većine i nastavljamo borbu koju smo davno započeli. Borbu za bolji život svih građana, stoji u saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju.

Naše viđenje razvoja Vranja ogleda se pre svega u otvaranju novih radnih mesta. U tom delu nas čeka uspeh, jer ste svedoci da smo od našeg predsednika Dragana Markovića Palme dobili obećanje da će do kraja mandata dovesti jednog investitora u Vranje.

To što smo deo lokalne vlasti iskoristićemo da pomognemo razvoj poljoprivrede i privatnog sektora. Želja nam je, kao što smo govoroli i tokom predizborne kampanje, da ulažemo u poljiprivredu, obezbedimo poljoprivrednim proizvođačima bolje uslove i sačuvamo seoska domaćinstva i život na selu. Zalagaćemo se da zaživi revolving fond putem kojeg će poljoprivrednici uzimati kredite za obnovu zasada ili kupovinu poljoprivrednih mašina, a kredite vraćati prodajom robe koju proizvedu.

Nesmemo da izostavimo ni borbu protiv bele kuge jer je Jedinstvena Srbija upravo po tome prepoznatljiva. Kao Jagodina i Vranje mora da pomogne roditeljim sa troje i više dece do njihovog punoletstva. Posao moramo obezbediti žrtvama porodičnog nasilja i moramo se boriti da izjednačimo status roditelja dece ometene u razvoju sa roditeljima hraniteljima.

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju svakodnevno jača. Naša priča je prepoznatljiva i realna. Naša priča je domaćinska. Vranje će postati industrijski grad koji će parirati Jagodini, stoji u saopštenju Jedinstvene Srbije.

Komentara: 0


#   Vranje   saopštenje   Gradski odbor   Dragan Marković   Dragan Marković Palma   Jedinstvena Srbija   izbori 2016   seoska domaćinstva   Dragana Marković
@JS_domacinski @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima