Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић честитао Бошку Ничићу

rssBookmark and Share

Ниш 24.04.2017. Јужна Србија Инфо

‘’Свака част Бошку Ничићу и Зајечарцима. Поносан сам што сам у истој политичкој опцији сарађивао са Ничићем и што смо 2012. године на заједничкој листи у Нишу освојили 11 одборничких мандата”, изјавио је данас Бранислав Јовановић.

Јовановић честитао Бошку Ничићу

Јовановић, одборник коалиције “Ниш, мој град” у Скупштини Града Ниша осврнуо се на победу “Покрета за Крајину” Бошка Ничића на локалним изборима који су одржани јуче у Зајечару.

Јовановић истиче да победа “Покрета за Крајину” у овом граду указује на две ствари.

“Промишљени и морални људи какви су Зајечарци  памте да је Ничић градио и радио и доводио фабрике у овај град за разлику од њихове тренутне локалне власти која је свуда по Србији. Тај тренд изградње инфраструктуре и отварања нових радних места био је присутан и у другим градовима попут Крагујевца, Ниша, Прокупља, Алексинца, Књажевца, Дољевца... када је наша политичка опција била на власти.

Јовановић додаје и да су избори показали да нема истрошених и неистрошених политичара, као што чујемо, обзиром да је Ничић био у више мандата на власти у Зајечару.

“Сви знамо да се спремало хапшење Бошка Ничића, али од тога ништа. Постоје само политичари са резултатима и без резултата. Ових других је данас много више широм Србије, нажалост.”
Јовановић наводи да је Ниш најбољи пример неистрошених младих, а и старијих опозиционих политичара који на Тргу Краља Милана не могу да окупе ни стотинак суграђана који само, како каже, брукају град на Нишави као центар демократије, а тежиште се преноси на Зајечар.

Он на крају додаје: 

“Још једном, свака ти част, Ничићу! Одржао си лекцију свима!”


#   Ниш   Бранислав Јовановић   Бошко Ничић   локални избори
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима