Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jovanović čestitao Bošku Ničiću

rssBookmark and Share

Niš 24.04.2017. Južna Srbija Info

‘’Svaka čast Bošku Ničiću i Zaječarcima. Ponosan sam što sam u istoj političkoj opciji sarađivao sa Ničićem i što smo 2012. godine na zajedničkoj listi u Nišu osvojili 11 odborničkih mandata”, izjavio je danas Branislav Jovanović.

Jovanović čestitao Bošku Ničiću

Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša osvrnuo se na pobedu “Pokreta za Krajinu” Boška Ničića na lokalnim izborima koji su održani juče u Zaječaru.

Jovanović ističe da pobeda “Pokreta za Krajinu” u ovom gradu ukazuje na dve stvari.

“Promišljeni i moralni ljudi kakvi su Zaječarci  pamte da je Ničić gradio i radio i dovodio fabrike u ovaj grad za razliku od njihove trenutne lokalne vlasti koja je svuda po Srbiji. Taj trend izgradnje infrastrukture i otvaranja novih radnih mesta bio je prisutan i u drugim gradovima poput Kragujevca, Niša, Prokuplja, Aleksinca, Knjaževca, Doljevca... kada je naša politička opcija bila na vlasti.

Jovanović dodaje i da su izbori pokazali da nema istrošenih i neistrošenih političara, kao što čujemo, obzirom da je Ničić bio u više mandata na vlasti u Zaječaru.

“Svi znamo da se spremalo hapšenje Boška Ničića, ali od toga ništa. Postoje samo političari sa rezultatima i bez rezultata. Ovih drugih je danas mnogo više širom Srbije, nažalost.”
Jovanović navodi da je Niš najbolji primer neistrošenih mladih, a i starijih opozicionih političara koji na Trgu Kralja Milana ne mogu da okupe ni stotinak sugrađana koji samo, kako kaže, brukaju grad na Nišavi kao centar demokratije, a težište se prenosi na Zaječar.

On na kraju dodaje: 

“Još jednom, svaka ti čast, Ničiću! Održao si lekciju svima!”


#   Niš   Branislav Jovanović   Boško Ničić   lokalni izbori
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima