Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ко и због чега прети Новици Тончеву уништавањем његових аутомобила?!

rssBookmark and Share

Сурдулица 21.07.2020. Јужна Србија Инфо

У саопштењу медијима из "Тончев градње” у власништву Новице Тончева, високог функционера Социјалистичке партије Србије и координатора у изборном процесу те партрије, питају због чега већ други пут у предходном периоду неко покушава да застраши Тончева и његову породицу.

Фото: СПС
Фото: СПС

Саопштење преносимо у целости..

Након инцидента у Нишу, још једно возило “Тончев градње” које користи Новица Тончев, уништено је јуче у Сурдулици када је разбијена шовершајбна. Ово је забрињавајући  наставак претњи и застрашивања Новице Тончева и његове породице испред чије куће су камере током ноћи забележиле и непозната возила са групом мушкараца.

Случај је одмах прјављен полицији, а за претеће поруке које данима добија  Новица Тончев са непознатих бројева, поднете су и кривичне пријаве против НН лица због  кривичног дела угрожавања сигурности .

"Забринут сам за безбедност своје деце и своје породице. Ово данас је горе и опасније него јуче па се оправдано питам шта ће бити сутра. Да ли ћу морати да затражим полицијску заштиту. Од кога? И пре свега због чега и зашто све ово? - Новица Тончев, председник компаније Тончев градња и потпредседник СПС.

ГП "Тончев градња" основано је 1998.године и запошљава више од 200 људи на свим позицијама у области савременог грађевинарства.

Квалитетном услугом, врхунским материјалима, најсавременијим машинама, стручношћу у раду и брзином реализације посла, "Тончев градња" је еквивалент водећим европским грађевинским фирмама.

Веики број значајних градитељских пројеката носи потпис компаније "Тончев градња", пише у саопштењу.


#   СПС   Сурдулица   аутомобили   Новица Тончев   Тончев градња
@socijalisti @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима