Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конституивна седница СГ Врања: Социјалисте након 26 година заменили напредњаци

rssBookmark and Share

Врање 15.06.2016. Јужна Србија Инфо. РТВ Врање

Тајним гласањем на данашњој конститутивној седници, доктор ветерине Дејан Тричковић изабран је за председника Скупштине града Врања, а за његовог заменика Градимир Јовановић, дипломирани правник у пензији. За секретара Скупштине јавним изјашњавањем изабран је Марко Тричковић, дипломирани правник.

Фото: РТВ Врање
Фото: РТВ Врање

Доктор специјалиста ветеринарске медицине Дејан Тричковић  из редова владајуће већине са листе Александар Вучић - ''Србија побеђује'', од данас је на месту председника градске Скупштине. Он је ову функцију обављао и пре две године. Након избора тајним гласањем обећао је да ће дужност обављати у интересу свих грађана Врања.

За његовог заменика изабран је дипломирани правник у пензији Градимир Јовановић, председник ПУПС-а,  такође са листе Александар Вучић- ''Србија побеђује''. У обраћању одборницима  нагласио је да ће се, пре свега руководити моралним начелима у обављању функције.

Јавним гласањем, дипомирани правник Марко Тричковић, из редова владајуће коалиције изабран је за секретара Скупштине града.

Потврђивањем мандата одборницима и избором највиших функционера Скупштине,  у потпуности је конституисан градски парламент.


#   Врање   СПС   СНС   Дејан Тричковић   Александар Вучић   седница   Скупштина града   Градимир Јовановић   Марко Тричковић
@socijalisti @sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима