Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Konstituivna sednica SG Vranja: Socijaliste nakon 26 godina zamenili naprednjaci

rssBookmark and Share

Vranje 15.06.2016. Južna Srbija Info. RTV Vranje

Tajnim glasanjem na današnjoj konstitutivnoj sednici, doktor veterine Dejan Tričković izabran je za predsednika Skupštine grada Vranja, a za njegovog zamenika Gradimir Jovanović, diplomirani pravnik u penziji. Za sekretara Skupštine javnim izjašnjavanjem izabran je Marko Tričković, diplomirani pravnik.

Foto: RTV Vranje
Foto: RTV Vranje

Doktor specijalista veterinarske medicine Dejan Tričković  iz redova vladajuće većine sa liste Aleksandar Vučić - ''Srbija pobeđuje'', od danas je na mestu predsednika gradske Skupštine. On je ovu funkciju obavljao i pre dve godine. Nakon izbora tajnim glasanjem obećao je da će dužnost obavljati u interesu svih građana Vranja.

Za njegovog zamenika izabran je diplomirani pravnik u penziji Gradimir Jovanović, predsednik PUPS-a,  takođe sa liste Aleksandar Vučić- ''Srbija pobeđuje''. U obraćanju odbornicima  naglasio je da će se, pre svega rukovoditi moralnim načelima u obavljanju funkcije.

Javnim glasanjem, dipomirani pravnik Marko Tričković, iz redova vladajuće koalicije izabran je za sekretara Skupštine grada.

Potvrđivanjem mandata odbornicima i izborom najviših funkcionera Skupštine,  u potpunosti je konstituisan gradski parlament.


#   Vranje   SPS   SNS   Dejan Tričković   Aleksandar Vučić   sednica   Skupština grada   Gradimir Jovanović   Marko Tričković
@socijalisti @sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima