Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кривична пријава против градоначелника Ниша

rssBookmark and Share

30.09.2014. Блиц

Против градоначелника Ниша Зорана Перишића (СНС) и директора Дирекције за јавни превоз Ненада Станковића (СНС) данас ће бити поднете кривичне пријаве због злоупотребе службеног положаја, пише “Блиц”.

Кривична пријава против градоначелника Ниша

Пријаве ће Тужилаштву за организовани криминал поднети Топлички центар за демократију и људска права.

- Послали смо предлог Комисији за заштиту права у поступцима јавних набавки и Управи за јавне набавке да покрену пред судом поступак за утврђивање ништавности уговора које је Дирекција за градски превоз Града Ниша склопила са „Ниш експресом“ и ЈП „Аеродром Ниш“, а у току дана биће поднете и кривичне пријаве - рекао је грађански надзорник Драган Добрашиновић.

У јавности се протеклих дана појавио аудио снимак са градског колегијума на којем се расправљало о тендеру за јавни превоз, који указује на прилагођавање услова. На снимку се јасно чује како градоначелник каже да је „Ниш-експрес“ тражио да се повећа граница на 10 година, а „Аеродром“ на 12 година.


#   СНС   градоначелник   криминал   Ниш експрес   Ненад Станковић   Зоран Перишић   кривична пријава   градски превоз   људска права   јавне набавке   кривичне пријаве
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима