Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krivična prijava protiv gradonačelnika Niša

rssBookmark and Share

30.09.2014. Blic

Protiv gradonačelnika Niša Zorana Perišića (SNS) i direktora Direkcije za javni prevoz Nenada Stankovića (SNS) danas će biti podnete krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja, piše “Blic”.

Krivična prijava protiv gradonačelnika Niša

Prijave će Tužilaštvu za organizovani kriminal podneti Toplički centar za demokratiju i ljudska prava.

- Poslali smo predlog Komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Upravi za javne nabavke da pokrenu pred sudom postupak za utvrđivanje ništavnosti ugovora koje je Direkcija za gradski prevoz Grada Niša sklopila sa „Niš ekspresom“ i JP „Aerodrom Niš“, a u toku dana biće podnete i krivične prijave - rekao je građanski nadzornik Dragan Dobrašinović.

U javnosti se proteklih dana pojavio audio snimak sa gradskog kolegijuma na kojem se raspravljalo o tenderu za javni prevoz, koji ukazuje na prilagođavanje uslova. Na snimku se jasno čuje kako gradonačelnik kaže da je „Niš-ekspres“ tražio da se poveća granica na 10 godina, a „Aerodrom“ na 12 godina.


#   SNS   gradonačelnik   kriminal   Niš ekspres   Nenad Stanković   Zoran Perišić   krivična prijava   gradski prevoz   ljudska prava   javne nabavke   krivične prijave
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima