Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Народна странка: Прва жртва новог таласа мафијашких обрачуна, пренетог на нишке улице

rssBookmark and Share

20.12.2017. Јужна Србија Инфо

Пре тачно месец дана, након једне у низу паљевина аутомобила градских и полицијских функционера, Народна странка у Нишу је упозорила да је бруталан унутарстраначки обрачун између зараћених клика унутар нишког СНС-а довео до насиља које се прелива на нишке улице, упозоравају у Народној странци.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Саопштење...

Упозорили смо и да то насиље све више угрожава имовину, али и животе грађана Ниша. Зато смо тражили од начелника нишке полиције да се обрати забринутој и уплашеној јавности и објасни шта се чини на решавању учесталих случајева насиља.

Ноћас се догодило оно чега смо се прибојавали и на шта смо упозоравали: бомба подметнута под аутомобил однела је прву жртву новог таласа мафијашких обрачуна на све мање безбедним нишким улицама. Чињеница да је пре две године истој особи већ паљен аутомобил, да о томе постоје снимци, али да упркос томе починиоци никада нису приведени, показује до каквих трагичних последица може довести нечињење органа безбедности. 

Народна странка верује у компетентност нишке полиције и истражних органа и зато налази само једно објашњење чињенице да ни након седам паљевина аутомобила нема ни приведених ни осумњичених лица: политичку позадину ових случајева! Апелујемо на криминалистичку полицију и Службу за борбу против организованог криминала да се одупру притисцима, уђу у осиње гнездо зараћених фракција владајуће странке и једном за свагда провере сумње које је изнео сам заменик градоначелника - да се на том месту налази жариште терора на нишким улицама. Поштени и мирни грађани Ниша заслужују мир и сигурност за своје породице и своју имовину у овом, до недавно безбедном граду!

 

 

Коментара: 0


#   СНС   криминал   мафија   локална самоуправа   паљење аутомобила   Народна странка
@sns_srbija @StrankaNarodna @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима