Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишке демократе се слажу са председником Србије, да неко у Нишу нема шта да ради, па пали аутомобиле?!

rssBookmark and Share

Ниш 19.12.2017. Јужна Србија Инфо

По први пут у историји ДС се слаже са Председником/премијером: неко у Нишу нема шта да ради па пали аутомобиле.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Слажемо се да у Нишу нема шта да се ради, јер нема посла, нема фирми које се отварају, иако нас стално убеђују да ће се ускоро отворити преко 1000 нових радних места, пише у саопштењеу ГрО ДС у Нишу.

Саопштење...

И тако већ шест година, али то никако да се деси, и поред тога што неке фирме отварају више пута. Додуше, отворе врата, сликају се, прошетају по празним халама и оду.

Постоји оправдана бојазан да ће слично бити и са новим делом Клиничког центра у Нишу, јер су лекари и медицинске сестре отишли не само из Ниша, већ и из Србије. А све захваљујући политици актуелне владајуће већине.

О развоју Ниша и привреде у њему нема ни говора. Јер да су бар нешто урадили, после 4 месеца од подношења захтева одборника ДС у градској скупштини, доставили би извештај о реализацији пројеката из акционог плана одрживог развоја града Ниша 2015-2020. С обзиром да тог извештаја нема, значи да нема ни реализованих пројеката. А нема их ни у новом предлог буџета за 2018. годину.

О томе шта градјани Ниша мисле о “успесима” градског руководства, говори и то што су морали да људе са најмање 50 аутобуса довезу на “излет” у Ниш, да би имао ко да аплаудира, јер је на скупу поводом отварања новог дела клиничког центра било најмање нишлија. 

Колико је развој привреде у Нишу добар говори и то што неке фирме, иако блиске владајућем режиму, изгледа не могу да остваре довољан профит да би платиле струју већ морају да се нелегално прикључују на електричну мрежу… А да, то нелегално прикључивање на електро мрежу и неплаћање рачуна је већ виђено од стране СНС функционера… 

Искрено се надамо да паљење аутомобила полицајцима који одговорно врше свој посао нема везе са паљењем аутомобила функционерима СНС.

 -Претпостављамо да нишким полицајцима аутомобиле пале криминалци, а СНС функционерима незадовољни чланови. Заиста се надамо да то нису исти људи. Ипак не би се у потпуности слозили са председником-премијером, грађани немају шта да раде јер немају посао , али они ипак не пале аутомобиле и редовно плаћају струју, стоји у саопштењу нишких демократа.

 

Коментара: 0


#   Ниш   ДС   СНС   Александар Вучић   безбедност  локална самоуправа  паљење аутомобила
@demokrate @sns_srbija @avucic @
[ Додај коментар ]