Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Ниш, Мој Град" и Нови ДСС позивају на јединство опозиције у борби за фер изборне Услове

rssBookmark and Share

Ниш 05.03.2024. И.В. Јужна Србија Инфо

Нова Демократска странка Србије и Коалиција "Ниш, Мој Град" упутили су позив свим нишким опозиционим организацијама да се заједно договоре о кључним изборним условима у недељу, 10. марта, у просторијама Новог ДСС-а.

"Ниш, Мој Град" и Нови ДСС позивају на јединство опозиције у борби за фер изборне Услове

У саопштењу ових организација истакнуто је да нишке опозиционе странке имају јединствену шансу да промене власт само ако делују заједно, те је наглашено да је кључно да постављање изборних услова буде одраз јединства опозиције.

"Све истински опозиционе странке, без обзира на идеолошке разлике, треба да се сложе око основних изборних принципа, које ће снажно бранити независно од коалиција у којима ће учествовати на изборима", истакнуто је у саопштењу.

На првом састанку нишких опозиционара, фокус ће бити на темама бирачког списка и контроле избора. Ове организације истичу да је борба за фер и поштене изборе приоритет који захтева јединство свих опозиционих снага, упркос политичким разликама.

"Без обзира на политичке разлике, борба за фер и поштене изборе је оно у чему морамо бити јединствени", поручују из Новог ДСС-а и Коалиције "Ниш, Мој Град".


#   Ниш   опозиција   локални избори   Коалиција Ниш мој град   Нови ДСС   локални избори 2024
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима