Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Niš, Moj Grad" i Novi DSS pozivaju na jedinstvo opozicije u borbi za fer izborne Uslove

rssBookmark and Share

Niš 05.03.2024. I.V. Južna Srbija Info

Nova Demokratska stranka Srbije i Koalicija "Niš, Moj Grad" uputili su poziv svim niškim opozicionim organizacijama da se zajedno dogovore o ključnim izbornim uslovima u nedelju, 10. marta, u prostorijama Novog DSS-a.

"Niš, Moj Grad" i Novi DSS pozivaju na jedinstvo opozicije u borbi za fer izborne Uslove

U saopštenju ovih organizacija istaknuto je da niške opozicione stranke imaju jedinstvenu šansu da promene vlast samo ako deluju zajedno, te je naglašeno da je ključno da postavljanje izbornih uslova bude odraz jedinstva opozicije.

"Sve istinski opozicione stranke, bez obzira na ideološke razlike, treba da se slože oko osnovnih izbornih principa, koje će snažno braniti nezavisno od koalicija u kojima će učestvovati na izborima", istaknuto je u saopštenju.

Na prvom sastanku niških opozicionara, fokus će biti na temama biračkog spiska i kontrole izbora. Ove organizacije ističu da je borba za fer i poštene izbore prioritet koji zahteva jedinstvo svih opozicionih snaga, uprkos političkim razlikama.

"Bez obzira na političke razlike, borba za fer i poštene izbore je ono u čemu moramo biti jedinstveni", poručuju iz Novog DSS-a i Koalicije "Niš, Moj Grad".


#   Niš   opozicija   lokalni izbori   Koalicija Niš moj grad   Novi DSS   lokalni izbori 2024
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima