Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова странка чека писани одговор од градоначелника за организацију дочека Нове године у Нишу

rssBookmark and Share

18.12.2014. Нова странка

Поводом одобрења градоначелника Ниша Зорана Перишића Новој странци да организује дочек Нове године на централном градском тргу о свом трошку, у овој партији кажу да очекују и писани одговор градоначелника, како би изашли са програмом прославе.

Нова странка чека писани одговор од градоначелника за организацију дочека Нове године у Нишу

Тренутно преговарају са неколико популарних музичара, кажу у овој странци.

Ако је веровати најавама Нове странке, дочек 2015. ће ипак бити организован на централном градском тргу уз познате домаће извођаче. Градоначелник Ниша је апсолутно подржао жељу ове партије да о свом трошку организује јавни дочек.

У Новој странци чекају и писмени одговор градоначелника до петка 19. децембра, после чега ће објавити и програм дочека. За сада пеговарају са неколико популарних музичара и још нису прецизирали ко ће увесељавати Нишлије у најлуђој ноћи.

“Ми нисмо уопште забринути где ће и како градоначелник Ниша провести новогодишњу ноћ, али сматрамо да пажњу треба преусмерити на људе који нису у могућности да одвоје новац за скупе проводе, а таква је, нажалост, већина”, поручили су раније из Нове странке.

У градској каси није било новца за дочек, али ће Нишки културни центар на више локација у граду организовати перформансе за најмлађе. Како је најавио градоначелник Перишић, градска општина Медијана ће организовати дочек Православне нове године.


#   Нова година   Зоран Перишић   Нова странка   Нишки културни центар     одобрење   Градска општина
@ProfdrPerisic @NovaStranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима