Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova stranka čeka pisani odgovor od gradonačelnika za organizaciju dočeka Nove godine u Nišu

rssBookmark and Share

18.12.2014. Nova stranka

Povodom odobrenja gradonačelnika Niša Zorana Perišića Novoj stranci da organizuje doček Nove godine na centralnom gradskom trgu o svom trošku, u ovoj partiji kažu da očekuju i pisani odgovor gradonačelnika, kako bi izašli sa programom proslave.

Nova stranka čeka pisani odgovor od gradonačelnika za organizaciju dočeka Nove godine u Nišu

Trenutno pregovaraju sa nekoliko popularnih muzičara, kažu u ovoj stranci.

Ako je verovati najavama Nove stranke, doček 2015. će ipak biti organizovan na centralnom gradskom trgu uz poznate domaće izvođače. Gradonačelnik Niša je apsolutno podržao želju ove partije da o svom trošku organizuje javni doček.

U Novoj stranci čekaju i pismeni odgovor gradonačelnika do petka 19. decembra, posle čega će objaviti i program dočeka. Za sada pegovaraju sa nekoliko popularnih muzičara i još nisu precizirali ko će uveseljavati Nišlije u najluđoj noći.

“Mi nismo uopšte zabrinuti gde će i kako gradonačelnik Niša provesti novogodišnju noć, ali smatramo da pažnju treba preusmeriti na ljude koji nisu u mogućnosti da odvoje novac za skupe provode, a takva je, nažalost, većina”, poručili su ranije iz Nove stranke.

U gradskoj kasi nije bilo novca za doček, ali će Niški kulturni centar na više lokacija u gradu organizovati performanse za najmlađe. Kako je najavio gradonačelnik Perišić, gradska opština Medijana će organizovati doček Pravoslavne nove godine.


#   Nova godina   Zoran Perišić   Nova stranka   Niški kulturni centar     odobrenje   Gradska opština
@ProfdrPerisic @NovaStranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima