Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Doček Nove godine u Nišu tema rasprave među političarima

rssBookmark and Share

20.12.2014. Novosti, Južna Srbija Info

O “političkom“ dočeku Nove godine u Nišu, poratal Južna Srbija Info je već izveštavao, međutim priča se nastavlja uz još neke uslove. Evo kako drugi mediji pišu o tome.

Doček Nove godine u Nišu tema rasprave među političarima

Pošto se lokalna samouprava izjasnila da nema para da organizuje doček Nove godine na Trgu kralja Milana oglasila se Nova stranka koja je ponudila da o svom trošku priredi doček Nišlijama

Nakon što se lokalna samouprava izjasnila da nema para da organizuje doček Nove godine na Trgu kralja Milana oglasila se Nova stranka koja je ponudila da o svom trošku priredi doček Nišlijama.

U budžetu nije predviđen novac, pa je to glavni razlog izostanka organizovanog dočeka. Ostaje najava da će Niški kulturni centar, sa svim ustanovama sa kojima sarađuje, organizovati programe namenjene svim uzrastima i potpuno besplatno za sve koji žele da ih posete. Sa predsednikom gradske opštine Medijana dogovorili smo se da organizuju tradicionalni doček srpske Nove godine u parku Sveti Sava,  kazao je gradonačelnik Zoran Perišić i dodao da nema ništa protiv inicijative Nove stranke. Došlo je vreme da se novac koji je iznošen iz Niša vrati građanima, makar kroz jedan doček Nove godine kad već u mandatu svoje vlasti nisu mogli da učine ništa za popravljanje njihovog života.

Živković kaže da još uvek nisu dobili ništa napismeno, a da rok koji su dali lokalnoj vlasti ističe danas. Nije želeo da otkrije koje muzičare planiraju da dovedu.

Imamo samo dva uslova, da nema opstrukcije i da doček prenosi Niška televizija. Nije prvi put da umesto vlasti organizujem doček, to sam učinio i 2005. kada je gradonačelnik bio Smiljko Kostić, podsetio je Živković.


#   Nova godina   Gradsko veće   Zoran Perišić   Sveti Sava   Zoran Živković (političar)   Nova stranka   rasprava   lokalna samouprava   Niški kulturni centar     Smiljko Kostić   gradske opštine
@ProfdrPerisic @ZoranDirektno @NovaStranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima