Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Onaj ko je odneo novac iz Niša, neka plati doček Nove godine

rssBookmark and Share

18.12.2014. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša kaže za Belami, da se stav kolegijuma Gradskog veća, pa i njegov lični po pitanju organizacije dočeka Nove godine na centralnom gradskom trgu nije promenio, bez obzira na neke naznake o pozivima niškim snagama da učestvuju u programu.

Onaj ko je odneo novac iz Niša, neka plati doček Nove godine

U budžetu nije predviđen novac za to i to je glavni razlog izostanka organizovan dočeka. Ostaje najava da će Niški kulturni centar, sa svim ustanovama sa kojima sarađuje, organizovati programe namenjene svim uzrastima i potpuno besplatno za sve koji žele da ih posete. Sa predsednikom Opštine Medijana ostao je dogovor da se za srpsku Novu godinu organizuje doček, i nisam odstupio od svojih ranijih izjava.

Na pitanje kako će reagovati na dopis Nove stranke koja je ponudila da organizuje doček na trgu, gradonačelnik Perišić je odgovorio:

Apsolutno podržavam inicijativu Nove stranke, nema sumnje da gospodin Živković i Nova stranka imaju novca da organizuju takve manifestacije. Došlo je vreme da novac koji je iznošen iz Niša može da se građanima Niša malo i vrati, makar kroz jedan doček Nove godine kad već u mandatu svoje vlasti nisu mogli da učine ništa za popravljanje njihovog života. Da podsetim o privatizacijama kojima se


#   Nova godina   Zoran Perišić   Nova stranka   Trg   plaćanje   Niški kulturni centar
@ProfdrPerisic @NovaStranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima