Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Онај ко је однео новац из Ниша, нека плати дочек Нове године

rssBookmark and Share

18.12.2014. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Ниша каже за Белами, да се став колегијума Градског већа, па и његов лични по питању организације дочека Нове године на централном градском тргу није променио, без обзира на неке назнаке о позивима нишким снагама да учествују у програму.

Онај ко је однео новац из Ниша, нека плати дочек Нове године

У буџету није предвиђен новац за то и то је главни разлог изостанка организован дочека. Остаје најава да ће Нишки културни центар, са свим установама са којима сарађује, организовати програме намењене свим узрастима и потпуно бесплатно за све који желе да их посете. Са председником Општине Медијана остао је договор да се за српску Нову годину организује дочек, и нисам одступио од својих ранијих изјава.

На питање како ће реаговати на допис Нове странке која је понудила да организује дочек на тргу, градоначелник Перишић је одговорио:

Апсолутно подржавам иницијативу Нове странке, нема сумње да господин Живковић и Нова странка имају новца да организују такве манифестације. Дошло је време да новац који је изношен из Ниша може да се грађанима Ниша мало и врати, макар кроз један дочек Нове године кад већ у мандату своје власти нису могли да учине ништа за поправљање њиховог живота. Да подсетим о приватизацијама којима се


#   Нова година   Зоран Перишић   Нова странка   Трг   плаћање   Нишки културни центар
@ProfdrPerisic @NovaStranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима