Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Палма у наредне три године доводи инвеститоре у Ниш

rssBookmark and Share

Ниш 30.11.2017. Јужна Србија Инфо

Свечаној седници одржаној у уторак 28. новембра, пред пуном салом Официрског дома у Нишу, присуствовао је председник и оснивач партије Драган Марковић Палма, народни посланици Јединствене Србије, као и симпатизери и чланови странке из Нишавског округа, и друге јавне личности Ниша и околине..

Палма у наредне три године доводи инвеститоре у Ниш

Новоизабрани председник ГО ЈС у Нишу Владимир Војводић представио је свој план и програм у даљем раду странке са акцентом на социјалној правди-бољем положају свих грађана Ниша. 

„Нашим политичким и практичним деловањем наш град, наставиће да поправља систем:

Још јаче ћемо се борити против беле куге–новчани подстицаји породицама са троје деце, финансирање вантелесне оплодње, бринути о младима–награде за таленте и стипендије за најбоље студенте и ученике, попдстицати креативност младих и усмеравали их на прави пут кроз подршку професионалном и школском спорту, помагати невладине организације и удружења грађана, угрожене друштвене групе, самохране родитеље, организовати бројна културна дешавања зарад очувања наше традиције и културе”.

Скупу се обратио и председник странке Драган Марковић Палма, који је поручио већницима и одборницима у градској и општинским скупштинама да идућа година, буде година штедње.

“Желим да поднесете овај мој предлог и да се одрекнете својих политичких примања током целе године. Новац дајте сиромашнима јер их у Нишу знам да има много. Имате такође и задатак да ресторан који се налази у склопу ЕИ изместите одатле, а ја ћу се потрудити да ту доведем неког инвеститора.”

Марковић је у Нишу најавио да ће следећи пут прихватити неко од министарских места у будућој Влади Републике Србије јер је до сада одбијао и Алекесандра Вучића и Бориса Тадића који су му таква места нудили.

“Предузетник сам 37 година, а у политици последњих двадесетак. На челу Јагодине сам од 2004. Године и сматрам да сам довољно урадио за мој град јер у радној зони немам више места где бих сместио стране инвеституре. Осим у Јагодину, стране фирме сам довео у Трстеник и друге градове Србије, а то ћу урадити и у овде у Нишу. Обећавам да ћу у наредне три године довести сигурно некога. Дугогодишњим радом схватио сам да знам посао бар три министасртва тако да се нећу либити да седнем у министартску фотељу”.

Градском одбору ЈС у Нишу следе унутар страначки избори. Иначе, ово је је један од највећих политичких догађаја у Нишу ове године, ако се изузму скупови током изборне кампање.

Коментара: 2


#   Ниш   официрски дом  Драган Марковић Палма   Владимир Војводић   Јединствена Србија
@JS_domacinski @▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Trajko Zaplanjac, 03.12.2017.:
    Brini ti o svojoj Jagodini, ne sekiraj se puno za Niš. Ne trebaju nama kriminalci.

  • (+) (-)

    paja, 04.12.2017.:
    znaci,Nis je puko nacisto !!


[ Додај коментар ]