Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СПС у Нишу: Дачић се залаже да југ Србије има већу подршку Владе, Палма конкретно за укидање неких намета у градовима (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 29.03.2022. Јужна Србија Инфо

На данас одржаном предизборном скупу у нишком Народном позоришту, поручено је да су национални принципи главне смернице којима ће се водити коалиција окупљена око СПС-а.

Њ.П.
Њ.П.

Социјалисти очекују да ће Александар Вучић победити и то у првом кругу избора за председника, а са друге стран кажу, да ће и њих подржати велики број грађана за парламентарне и локалне изборе, где иначе наступају самостално.

Драган Марковић Палма лидер Јединствене Србије говорио је о конкретним акцијама, као што су укидање комуналне милиције, паркинг севиса - паук сервиса, фискалних каса на пијаци.

Југ Србије пример неједнаког развија

Залагање за људе који живе од свог рада је други стуб наше политике, рекао је Дачић.

Ниш је други градови на југу Србије требају да имају већу подршку Владе Србије у Београду, и зато, најбоље решљење је Александар Вучић за председника, Ивица Дачић за премијера, реко је Дачић.

Подсетимо, СПС излази самостално на парламентарне изборе у недељу и бланко даје подршку Александру Вучићу на председничким изборима.

ВИДЕО: АМ ПРЕС


#   Ниш   СПС   Ивица Дачић   Драган Марковић   Драган Марковић Палма   Јединствена Србија   председнички избори 2022   парламентарни избори 2022
@socijalisti @DacicIvica @JS_domacinski @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима