Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SPS u Nišu: Dačić se zalaže da jug Srbije ima veću podršku Vlade, Palma konkretno za ukidanje nekih nameta u gradovima (VIDEO)

rssBookmark and Share

Niš 29.03.2022. Južna Srbija Info

Na danas održanom predizbornom skupu u niškom Narodnom pozorištu, poručeno je da su nacionalni principi glavne smernice kojima će se voditi koalicija okupljena oko SPS-a.

Nj.P.
Nj.P.

Socijalisti očekuju da će Aleksandar Vučić pobediti i to u prvom krugu izbora za predsednika, a sa druge stran kažu, da će i njih podržati veliki broj građana za parlamentarne i lokalne izbore, gde inače nastupaju samostalno.

Dragan Marković Palma lider Jedinstvene Srbije govorio je o konkretnim akcijama, kao što su ukidanje komunalne milicije, parking sevisa - pauk servisa, fiskalnih kasa na pijaci.

Jug Srbije primer nejednakog razvija

Zalaganje za ljude koji žive od svog rada je drugi stub naše politike, rekao je Dačić.

Niš je drugi gradovi na jugu Srbije trebaju da imaju veću podršku Vlade Srbije u Beogradu, i zato, najbolje rešljenje je Aleksandar Vučić za predsednika, Ivica Dačić za premijera, reko je Dačić.

Podsetimo, SPS izlazi samostalno na parlamentarne izbore u nedelju i blanko daje podršku Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima.

VIDEO: AM PRES


#   Niš   SPS   Ivica Dačić   Dragan Marković   Dragan Marković Palma   Jedinstvena Srbija   predsednički izbori 2022   parlamentarni izbori 2022
@socijalisti @DacicIvica @JS_domacinski @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima