Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

''Полиција и тужилаштво у Пироту лоше раде''

rssBookmark and Share

Пирот 15.11.2014. Танјуг - Јужна Србија Инфо

Народни посланик СНС-а из Пирота Радмило Костић је на конференцији за новинаре у Пироту оценио да тужилаштво и полиција у Пироту лоше раде свој посао.

''Полиција и тужилаштво у Пироту лоше раде''

Као пример навео је случај компаније "Тигар" АД, чије бивше руководство се већ две године процесуира, али без икаквог судског епилога.Костић је додао да велики број Пироћанаца тражи одговоре на питања докле се стигло са процесуирањем бившег руководства "Тигра" ад.

"Доста људи је процесуирано, а ево две-три године немамо никаквог судског епилога. Због тога бих питао тужилаштво у Пироту, и основно и више, дал они уопште нешто раде. Да ли су они стварно независно од ове, али су зависни од прошле власти", упитао је Костић.

"Имамо иситуацију са “АХА Муром Први мај” где сви перу руке, нико није одговоран за ситуацију. Када ћемо једном у Пироту да будемо оговорни и да не кривимо за све Министарство привреде. Знате да је у току израда УППР-а, плана реорганизације те фабрике и на повериоцима је да прихвате или не прихвате тај план. Сматрамо да ће бити усвојен тај УППР и да ће та фабрика поново почети да ради у пуном сјају - казао је Костић који се осврнуо и на стање у пиротској полицији.

"Највећи успех рада пиротске полиције је хапшење шест жена гинеколога, за неких 300.000 динара у периоду од две године, а на основу неких тврдњи да постоји у свесци нешто писано. Ако је то највећи успех полиције, ја им стварно честитам - казао је Костић.


#   Пирот   СНС   посланик   Тужилаштво   Радмило Костић   критике   лош рад   Министарство привреде   Први мај
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима