Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупље: Смена директора ЈП-а бивше власти

rssBookmark and Share

Прокупље 14.10.2012. Izvor: S.R.

На четвртој седници Скупштине Општине Прокупље верификовани су мандати одборницима СПС, СНС, ДСС, НС и Покрета за југ. Одборница Црногорске народне странке Снежана Јосифовић поднела је оставку, а та партија је приступила Одборничком клубу СНС. Овом одборничком клубу приступио је и одборник СДП Миро Илић.

Прокупље: Смена директора ЈП-а бивше власти

Скупштинска већина усвојила је предлог решења о именовању управних и надзорних одбора јавних предузећа Дирекције за изградњу, Тржнице, Градског водовода, Чистоће, установа: Историјски архив, Народни музеј Топлице, Дом културе, Библиотека, Туристичко спортски центар, као и Фонда за развој сточарства.

Измењена су решења о именовању чланова управних и надзорних одбора Центра за социјални рад, Дома здравља, Туристичке организације Прокупље, Радничког универзитета и Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине. Такође су промењени чланови УО Предшколске установе "Невен" и именовани чланови управних одбора Фонда за финансирање талената и Задужбине "Љубомира и Даринке Лешјанин".

Због чињенице да се у општини Прокупље сваке године смањује број новорођених беба, Скупштина је донела закључак којим се налаже надлежним општинским службама да размотре могућност да све незапослене породиље примају накнаду од 20.000 динара, док дете не напуни годину дана.


#   Прокупље   СНС   Дом културе   Историјски архив   спортски центар
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима