Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење за јавност Демократске странке

rssBookmark and Share

17.12.2015.

Поводом доласка председника ДС Бојана Пајтића, саопштењем јавности се огласио Градски одбор у Нишу, па то саопштење преносимо у целости

Саопштење за јавност Демократске странке

Данас смо суочени са дубоком кризом српске привреде, друштва и државе, која се може ублажити и савладати само осмишљеним, компетентним и праведним економским реформама. Плурализам и конкуренција политичких и економских субјеката и медија морају бити одбрањени од владавине једне партије и једног човека.

Демократска странка је увек  истрајавала у миротворној политици, залажући се за дијалог и толеранцију, осуђујући дискриминацију, злочине и говор мржње, излажући се, при том, нападима репресивних режима.

У четвртак, 17.12.2015. године у 18 часова, у сали Симфонијског оркестра, председник  Демократске странке проф. др Бојан Пајтић и председник Градског одбора у Нишу, Миодраг Станковић представиће Изборни програм Демократке странке.

Позивамо све грађанке и грађане Ниша  да присуствују представљању Изборног програма ДС-а  и понуде предлоге мера којима се може унапредити развој наше државе и града.

у Нишу, 16.12.2015. год.
Градски одбор ДС Ниш

Коментара: 0


#   ДС   Миодраг Станковић   Бојан Пајтић   Градски одбор
@demokrate @Mikica_S @PajticBojan @


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима