Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СДС: “12 месеци Владе, 12 неиспуњених обећања“

rssBookmark and Share

27.04.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

У центру Ниша одржана је акција у „5 до 12“, Социјалдемократске странке, под називом „12 месеци Владе, 12 неиспуњених обећања“.
Са грађанима Ниша, о неиспуњеним обећањима, пропуштеним шансама и последицама лоше политике Владе, разговарали су функционери странке и локални представници СДС-а

СДС Ниш, Фото: Јужна Србија Инфо
СДС Ниш, Фото: Јужна Србија Инфо

На годишњицу формирања Владе Србије, акција СДС-а је почела истовремено у 12 градова у целој Србији. У нишком СДС-у кажу да у Србији о свему одлучује само један човек, да су министри само декор, и да праве катастрофалне грешке. У СДС-у наглашавају да они у Социјалдемократској странци не износе само критике, већ и решења!

- На приватним националним медијима, од раног јутра глорификују се резултати ове Владе, а у ствари нема прилике да се покаже нигде на медијима, свака част медијима на локалу, да резултата ове Владе Србије, практично нема! Једини резултати су завршавање пројеката које је Влада у време Бориса Тадића почела, и мост и коридори, све је тада почело. Али, угушени су медији потпуно, националне фреквенциј су у функцији владајуће странке, практично је угушена опозиција, посебно законом о финансирању!

Ми смо против митинга, деведесете су иза нас!

Дванаест функционера у дванаест градова воде ову акцију под симболичним називом, где показујемо шта ова Влада није реализовала! Искрено, експозеи и обећања су били веома коректни, и да је то реализовано, ми бисмо били задовољни, али није реализовано! Све ово што су они предложили је на линији оног што је претходна власт почела.

Економија је потпуно стала, инвестиције су четири пута биле веће у време економске кризе него данас, практично све стоји! Само један човек о свему одлучује, а министри су само декор, и тотално су некомпетентни за све, и оно мало што ураде, све су катастрофалне грешке, каже академик Нинослав Стојадиновић, председник Политичког савета Социјалдемократске странке.

Акција СДС-а одржана је на платоу испред Тржно-пословног центра Калча, где су функционери и представници СДС-а разговарали са пролазницима и делили флајере, на којима је представљено дванаест проблема и дванаест решења, која они предлажу.   


#   Влада Републике Србије   инвестиције   Борис Тадић   Нинослав Стојадиновић   СДС   Социјалдемократска странка
@Vlada_SR @socdemstranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима