Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SDS: “12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja“

rssBookmark and Share

27.04.2015. S.L. Južna Srbija Info

U centru Niša održana je akcija u „5 do 12“, Socijaldemokratske stranke, pod nazivom „12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja“.
Sa građanima Niša, o neispunjenim obećanjima, propuštenim šansama i posledicama loše politike Vlade, razgovarali su funkcioneri stranke i lokalni predstavnici SDS-a

SDS Niš, Foto: Južna Srbija Info
SDS Niš, Foto: Južna Srbija Info

Na godišnjicu formiranja Vlade Srbije, akcija SDS-a je počela istovremeno u 12 gradova u celoj Srbiji. U niškom SDS-u kažu da u Srbiji o svemu odlučuje samo jedan čovek, da su ministri samo dekor, i da prave katastrofalne greške. U SDS-u naglašavaju da oni u Socijaldemokratskoj stranci ne iznose samo kritike, već i rešenja!

- Na privatnim nacionalnim medijima, od ranog jutra glorifikuju se rezultati ove Vlade, a u stvari nema prilike da se pokaže nigde na medijima, svaka čast medijima na lokalu, da rezultata ove Vlade Srbije, praktično nema! Jedini rezultati su završavanje projekata koje je Vlada u vreme Borisa Tadića počela, i most i koridori, sve je tada počelo. Ali, ugušeni su mediji potpuno, nacionalne frekvencij su u funkciji vladajuće stranke, praktično je ugušena opozicija, posebno zakonom o finansiranju!

Mi smo protiv mitinga, devedesete su iza nas!

Dvanaest funkcionera u dvanaest gradova vode ovu akciju pod simboličnim nazivom, gde pokazujemo šta ova Vlada nije realizovala! Iskreno, ekspozei i obećanja su bili veoma korektni, i da je to realizovano, mi bismo bili zadovoljni, ali nije realizovano! Sve ovo što su oni predložili je na liniji onog što je prethodna vlast počela.

Ekonomija je potpuno stala, investicije su četiri puta bile veće u vreme ekonomske krize nego danas, praktično sve stoji! Samo jedan čovek o svemu odlučuje, a ministri su samo dekor, i totalno su nekompetentni za sve, i ono malo što urade, sve su katastrofalne greške, kaže akademik Ninoslav Stojadinović, predsednik Političkog saveta Socijaldemokratske stranke.

Akcija SDS-a održana je na platou ispred Tržno-poslovnog centra Kalča, gde su funkcioneri i predstavnici SDS-a razgovarali sa prolaznicima i delili flajere, na kojima je predstavljeno dvanaest problema i dvanaest rešenja, koja oni predlažu.   


#   Vlada Republike Srbije   investicije   Boris Tadić   Ninoslav Stojadinović   SDS   Socijaldemokratska stranka
@Vlada_SR @socdemstranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima